Igazi fehérjebomba hús nélkül.
Csicseriborsós-tofus curry: apróra vágott lila hagyma és kis kockákra vágott paradicsom olajon, sóval megpárolva. Amikor kész volt, apróra vágott fokhagyma, valamint garam masala, koriander, gyömbér, curry ment még rá egy-két kavarás erejéig, aztán a leöblített konzerv csicseriborsó és a felkockázott marinált tofu következett. A színe miatt elfért benne egy kis kurkuma is - ezt soha nem szabad a többi fűszerrel együtt, az elején pirítani, mert könnyen megég. Miután mindenki megfőtt, egy kevés tejszínnel besűrítettem a cuccost.
Kuszkusz: kedvenc köretem: kuszkusz leöntve nagyjából kétszeres mennyiségű forró vízzel, egy kicsi só, aztán lehet hagyni magának. Tíz-tizenöt perc, és meg is van, anélkül, hogy érdemben kellene csinálni valamit.