Ájurvéda és pilates

Ájurvéda és pilates

Csicseriborsós-tofus curry kuszkusszal

2022. november 16. - catmezei
Igazi fehérjebomba hús nélkül.
csicseri_tofu_kuszkusz.jpg
Csicseriborsós-tofus curry: apróra vágott lila hagyma és kis kockákra vágott paradicsom olajon, sóval megpárolva. Amikor kész volt, apróra vágott fokhagyma, valamint garam masala, koriander, gyömbér, curry ment még rá egy-két kavarás erejéig, aztán a leöblített konzerv csicseriborsó és a felkockázott marinált tofu következett. A színe miatt elfért benne egy kis kurkuma is - ezt soha nem szabad a többi fűszerrel együtt, az elején pirítani, mert könnyen megég. Miután mindenki megfőtt, egy kevés tejszínnel besűrítettem a cuccost.
 
Kuszkusz: kedvenc köretem: kuszkusz leöntve nagyjából kétszeres mennyiségű forró vízzel, egy kicsi só, aztán lehet hagyni magának. Tíz-tizenöt perc, és meg is van, anélkül, hogy érdemben kellene csinálni valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajurvedaespilates.blog.hu/api/trackback/id/tr5517980348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása